Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mercadona compra tres parcel·les més a Parc Sagunt i arribarà als 570.000 metres quadrats

Imatge del Consell d'Administració de Parc Sagunt

Toni Cuquerella

Mercadona ha comprat tres parcel·les més al parc industrial saguntí, de 211.749 m² en total (105.781 m², 53.458 m2 i 52.510 m² cada parcel·la) les quals, unides a la primera anunciada en desembre, de 358.000 m², la cadena de supermercats ja hauria adquirit vora 570.000 metres quadrats en el parc industrial.

Esta venda s’ha produït per un total de 17,16 milions d’euros, que sumats a l’anterior (la parcel·la Z2), de 24,14 milions, suposaria una inversió de Mercadona a Parc Sagunt de 41,3 milions d’euros.

La compra ha estat informada per l’Ajuntament de Sagunt, després que el Consell d’Administració de Parc Sagunt reunit hui a Madrid haja acordat adjudicar estes tres parcel·les junt amb altres dues per un import total de 19.217.993 euros i una superfície total de 234.349 m² de l’àrea industrial de Sagunt, segons ha informat l’alcalde Quico Fernández, després d’assistir a la reunió.

Pel que fa a la resta de vendes es tracten d’una parcel·la de 16.100 m² a l’empresa Vostok, l’activitat de la qual s’emmarca en el sector agroalimentari. L’empresa Vostok s’ha compromès a pagar 1.432.900 euros per esta superfície industrial.

Finalment la cinquena parcel·la, per valor de 621.355 euros, serà adquirida per Inlet, empresa valenciana dedicada a la importació i distribució de productes congelats, peixos i mariscs. Esta parcel·la ocupa una superfície de 6.500 m². Cal destacar que l’empresa Inlet ja ocupava una parcel·la d’este parc empresarial i ha optat ara per adquirir una parcel·la contigua a la ja ocupada per ampliar les seues instal·lacions.

L’alcalde de Sagunt ha assegurat que el Consell d’Administració de Parc Sagunt té en cartera “moltes altres” empreses a part de les que avui han adquirit estes cinc parcel·les, “amb la qual cosa es confirma el que s’ha anat anunciant en les últimes setmanes i els últims dies, que Parc Sagunt ja és un parc consolidat, una gran referència en el món de la logística i en el món industrial a nivell estatal”.

Després de l’adjudicació de cinc noves parcel·les aprovada hui pel Consell d’Administració de Parc Sagunt, el complex compta encara amb una superfície disponible de 480.971 m², dividits en un total de 22 parcel·les.

Etiquetas
stats