eldiario.es

9

El Sona la Dipu 2017 es presenta a Cullera amb Fangoria com a cap de cartell

Serà el primer concert dins del programa que d'ací a setembre organitzarà 4 semifinals, una final, una gran final i un concert de presentació dels guanyadors

Nacho Canut i Alaska, Fangoria

Nacho Canut i Alaska, Fangoria

El Sona la Dipu 2017 arranca aquest 29 d'abril a Cullera amb un concert de presentació en el qual estaran Fangoria, Nancys Rubias i dues bandes guanyadores d'edicions anteriors, Badlands i Meridian Response. El concert donarà el punt de partida al programa que, segons anuncia, "reforça el seu concepte amb una forta aposta per la promoció de bandes valencianes al llarg de tot l'any".

Enguany es repeteix la fórmula iniciada el passat any, potenciant la presència de bandes participants en el programa en festivals de referència nacionals i internacionals. Així mateix, dins dels objectius marcats es troben les actuacions d'aquests grups amb artistes de gran presència en el panorama nacional.

En aquesta ocasió, el country i folk-rock de Badlands i el dream-pop de Meridian Response seran els que engeguen el concert. Ambdues bandes, guanyadores d'anteriors edicions del Sona la Dipu, compartiran escenari amb Fangoria. El duo format per Alaska i Nacho Canut presentarà en directe el seu últim àlbum 'Canciones para robots románticos', amb temes replets de pop i música electrònica. En aquesta ocasió a més, comptaran amb les carismàtiques Nancys Rubias.

D'aquesta manera, s'engega el Sona la Dipu 2017 que comptarà amb set concerts: la presentació a Cullera, 4 semifinals així com una final i gran final, a la qual seguirà un concert de presentació dels guanyadors. La primera semifinal serà el pròxim 13 de maig a Burjassot dins de la Presentació del Festival de les Arts, amb bandes com Sidonie i La Habitación Roja.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha