Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Revés a Francisco Camps: El jutjat rebutja l'arxiu de la causa de la Fórmula 1

Francisco Camps atén les explicacions del directiu de Valmnor, Jorge Martinez "Aspar".

Miguel Giménez

El jutjat que investiga les irregularitats en l'organització del Gran Premi de Fórmula 1 a València ha rebutjat la petició de l'expresident de la Generalitat Francisco Camps i ha descartat l'arxiu de la causa, tal com ha anunciat el TSJ valencià a través del seu compte de twitter.

La jutge investiga, arran de la creació del circuit urbà per a l'acolliment de les carreres de Fórmula 1, la cessió gratuïta a Valmor de l'organització del Gran Premi; l'ordre de Francisco Camps perquè la Generalitat avalara Valmor sense seguir diverses lleis autonòmiques; l'ordre de Lola Johnson, llavors consellera d'Educació, Cultura i Esports, perquè el Govern valencià avalara Valmor -un dia abans de presentar la seua dimissió pel cas Gürtel-; i el pagament d'un cànon anual de 26 milions d'euros a l'organització per part del Consell.

En la causa s'investiga a Francisco Camps, Lola Johnson i l'expilot Jorge Martínez 'Aspar', un dels responsables de Valmor, per suposats delictes de malversació de cabals públics i prevaricació administrativa.

Etiquetas
stats