eldiario.es

9

Els cantautors prenen Xàtiva amb música i lletra

Comença en la ciutat el festival 'Música i lletra' amb cantautors com Feliu Ventura, Quico Pi de la Serra, Andreu Valor i Pedro Guerra

Feliu Ventura presenta 'Faré vacances. Una visita a Ovidi Montllor'

Feliu Ventura presenta 'Faré vacances. Una visita a Ovidi Montllor'

La ciutat de Xàtiva ha sigut terra de veus, ciutat de naixement del seu ja fill predilecte Raimon, també de la nova generació de cantautors com Feliu Ventura i de cantants 'folk' que recuperen la tradició valenciana com Pep Gimeno 'Botifarra'.

Aquest privilegi no ha volgut ser menystingut pel nou govern municipal i per a presumir d'açò ha organitzat el I Festival de la Cançó d'Autor 'Música i Lletra' en el qual participen cantants del gènere tant en valencià com en castellà. I per a donar obertura a aquesta cita aquest divendres 19 de febrer es compta precisament amb Feliu Ventura que presentarà el seu nou treball 'Faré vacances. Una visita a Ovidi Montllor'. L'actuació, que tindrà lloc en el Gran Teatre de Xàtiva, estarà precedida del cantautor andalús Alberto Alcalá.

La següent cita serà aquest dissabte quan arribarà el torn per al veterà cantautor català Quico Pi de la Serra, a qui succeirà l'artista xilè Llucho Roa.

Per a la següent setmana s'han programat les actuacions de Joan Amèric i Andreu Valor, per al divendres 26 de febrer, i es tancarà el festival el dia 27 amb l'actuació del canari Pedro Guerra.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha