Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El Palau de la Música acull l'última actuació de Raimon a terres valencianes

El cantant de Xàtiva Raimon

elDiariocv

València —

Raimon tornarà al Palau de la Música de València el proper dissabte 17 de desembre, després de 28 anys d'absència de la seua programació. El cantautor valencià presentarà un programa extraordinari que porta per títol “Raimon: Ben poc abans de les coses penúltimes”, on cantarà 25 de les seues cançons més emblemàtiques amb l'Orquestra de València i el Cor de la Generalitat Valenciana, sota la direcció del maestro Yaron Traub.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha mostrat la seua satisfacció perquè “el Palau torna a obrir les seues portes a un referent de la nostra cultura com és Raimon, inexplicablement i injustament tancades per a ell tants i tants anys”.

El cantant de Xàtiva ha anunciat recentment el seu pròxim comiat dels escenaris, és per això que “tenim una magnífica oportunitat d'assistir al seu últim concert a terres valencianes, i de gaudir de les seues cançons en un format simfònic, que estic segura que serà molt especial i sentit”, ha afegit la presidenta. Precisament, l'última volta que va actuar a la Sala Iturbi de l'auditori valencià, va ser també amb l'Orquestra de València en octubre de 1988, quan va fer dos concerts dins del cicle “Ausiàs March, en concert. La música, la veu i la paraula”.

El concert tindrà dos parts diferenciades amb les cançons que repassen la seua trajectòria artística i que han sigut arrangades per Antoni Ros-Marbá i Manel Camp. D'esta manera cantarà amb l'Orquestra les cançons “A l'estiu quan són les nou”, “Si miraves l'aigua”, “Mentre s'acosta la nit”, “Punxa de temps”, “Animal d'esperances i memòria”, “Si com lo taur”, “Així com cell”, “La balada de la garsa i de l'esmerla”, “Quan jo vaig nàixer”, “No el coneixia de res”, “En el record encara”, “T'ho devia”, “I nosaltres amb ells”, “Andreu amic”, “Al meu país la pluja”, “He passejat per València sol”, “Soliloqui solipsista”, “L'única seguretat”, “Parlant-me de tu” i “Com un puny”. En la segona part actuarà amb l'Orquestra i el Cor i es podrà escoltar “Veles e vents”, “Jo vinc d'un silenci”, “He mirat aquesta terra”, “Diguem no” i “D'un temps d'un país”.

“Raimon torna a casa”

Enguany, Raimon ha fet una gira per tota la Comunitat Valenciana amb el títol “Raimon a casa”, amb 19 concerts a localitats com ara Elda, València (Teatre Principal), Ontinyent, Alzira, Sagunt, Alcoi, Bunyol, El Campello, Morella, Gandía, Denia, Castelló de la Plana, L'Eliana, Benicarló, Elx, Vall d'Uixó i Alacant, i este concert al Palau de la Música, serà el colofó final a tota esta gira caracteritzada pel gran èxit de públic.

Etiquetas
stats