Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

Sis editorials impulsen una campanya en 60 llibreries per a regalar llibres valencians per Nadal

Biblioteca Pública de València

elDiariocv

València —

Per segon any consecutiu, Va de Llibres organitza la seua festa 'Porrat de Santa Llúcia', una iniciativa en la qual convida a regalar llibres valencians en Nadal. En aquesta ocasió, més de 60 llibreries s'han unit per a fomentar les compres en el xicotet comerç local.

La campanya dóna continuïtat a la iniciada l'any passat entre editorials i llibreries valencianes per a promocionar el llibre en valencià. Naix de la col·laboració entre editorials i llibreries valencianes de tot el territori, des de Vinarós i Morella fins a Elx.

La iniciativa recomana llibres com: La memòria de les ones , de Pepa Guardiola (Balandra Ed.); País Valencià. Avui i demà, de Marina Aparicio i d'altres (Balandra Ed.); El Mondúver a tir de pedra , de V. Cervera i O Martí (Bullent); La llum de les estrelles mortes, de J.M. Vidal (Bullent);Verdcel. De plantes, talaies i cims (i un aroma), de Verdcel (Edicions 96); Odissea, el viatge de Ningú, d'Elies Monxolí (Edicions 96);Tirant Lo Blanc per a infants, de Salvador Vendrell (Onada Edicions); 20.000 llegües de viatge submarí, d'Antonis Papatheodoulou (Onada Edicions); Joan Baldoví. En clau valenciana, de Salvador Vendrell (Perifèric Edicions); Nosaltres, els fusterians, edició de S. Vendrell i J. Lozano (Perifèric Edicions); Jo sóc així i això no és un problema, de Fani Grande (Vincle), y El món de Pao, de J. Arrandis, P. Ferrando i J. Arrandis (Vincle).

Etiquetas
stats