Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda busca reconstruirse ante el nuevo ciclo político
El PP de Ayuso bloquea la investigación de los negocios de su pareja
Opinión - 'Un español cuenta algo muy sorprendente', por Isaac Rosa

Un nou arrest eleva a 19 les detencions per les agressions ultres durant la manifestació del 9 d'Octubre a València

Uns quants ultres ataquen un fotògraf i un jove durant la manifestació del 9 d'Octubre

elDiariocv

València —

0

Agents de la policia nacional han detingut un jove de 22 anys com a presumpte autor dels delictes contra els drets fonamentals amb motivació discriminatòria per raons ideològiques i de desordres públics, per la seua participació en els altercats del 9 d'Octubre amb motiu de la manifestació nacionalista a València, en els quals van ser agredits diversos participants en aqueixa marxa i un fotoperiodista.

Com a conseqüència de les investigacions i una vegada identificat, els agents han detingut aquest dimarts un dels homes que presumptament havia participat en els altercats.

Amb aquesta nova detenció, s'eleva la xifra a 19 persones arrestades, a més d'altres sis persones identificades, de les quals ja es va donar compte al jutjat d'instrucció número 15 de València, així com a la Fiscalia d'odi.

El detingut, sense antecedents policials, una vegada se li va prendre declaració va ser posat en llibertat, i es va donar compte a l'autoritat judicial corresponent.

Etiquetas
stats