Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

El detingut per la desaparició de Marta Calvo confessa que la va assassinar

Agents de la Guàrdia Civil durant un escorcoll per la desaparició de Marta Calvo.

Toni Cuquerella

0

L’investigat principal per la desaparició de la valenciana Marta Calvo, de 25 anys, s’ha entregat aquest dimarts a les dependències de la Guàrdia Civil de Carcaixent (València) i ha confessat que la va assassinar i esquarterar, segons informa EFE.

L’assassí confés ha sigut detingut per a ser interrogat i posat a disposició judicial en les pròximes hores. Té antecedents delictius, ja que ha estat a la presó a Itàlia per tràfic de drogues i és sospitós de la mort d’una dona a València a l’abril.

En una roda de premsa, el delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, ha informat que, després de passar a disposició judicial, el detingut serà interrogat sobre la base de la possible “desaparició i mort violenta” de la jove. El delegat ha recordat que, des d’un principi, el detingut, que va quedar amb Marta Calvo a través d’una web de cites, ha sigut el sospitós principal.

El mateix responsable ha apuntat que el dispositiu desplegat per a localitzar tant la víctima com el presumpte responsable de la seua desaparició l’ha persuadit per a entregar-se. No obstant això, Juan Carlos Fulgencio afig que encara no se sap el parador de Marta Calvo a l’espera de l’interrogatori.

La jove va desaparéixer el 7 de novembre al municipi valencià de Manuel, després d’haver-se citat amb un home a través d’Internet i després d’haver enviat un missatge de WhatsApp amb la seua ubicació a sa mare de matinada, abans d’entrar a l’habitatge on havia quedat. Al cap de vint dies de la seua desaparició, la Guàrdia Civil va trobar el cotxe de l’home amb qui s’havia citat la jove.

Etiquetas
stats