Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un detingut i 60 ultres del Barça identificats per una baralla amb radicals del València davant Mestalla

Enfrontament entre ultras del Barcelona i del València davant Mestalla.

0

Una persona ha sigut detinguda i un total de 60 ultres del Futbol Club Barcelona han sigut identificats per protagonitzar una baralla amb radicals del València Club de Futbol a les portes de l'estadi de Mestalla poques hores abans del partit de Lliga entre tots dos clubs.

El succés ha ocorregut aquest dissabte entorn del migdia, quan els ultres del Barcelona s'han congregat en la zona de la Plaça de l'Afició, enfront de la porta de les oficines de Mestalla, i han començat a llançar objectes a altres radicals del València.

Les mateixes fonts han precisat que la persona detinguda ha sigut arrestada pel fet que tenia una citació judicial vigent.

La Policia Nacional ha intervingut per a dispersar la baralla, en la qual s'han llançat cadires i artefactes pirotècnics, com s'aprecia en un vídeo difós pel periodista Miquel Ramos del qual s'ha fet ressó el president de les Corts Valencianes, Enric Morera.

En el seu missatge en Twitter, Morera ha lamentat que aquests enfrontaments “taquen la imatge del club i de la ciutat”. “Som gent de pau”, ha remarcat.

Etiquetas
stats