Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

eldiario.es i Beers and Politics organitzen el primer debat entre els estrategs dels partits valencians

Victoria Soltero (PP), Arcadi España (PSPV), Vicent Martinez (Compromís), Carla Monleón (Podem) y Jesús Salmerón (Ciudadanos)

Sergi Pitarch

València —

0

El col·lectiu Beers and Politics i l'edició valenciana d'eldiario.es organitzen el primer debat entre estrategs dels partits polítics davant les eleccions autonòmiques del pròxim 26 de maig. Serà el 30 de gener en Convent Carmen (Plaça del Portal Nou, 6, de València) a partir de les 20 hores i l'entrada és lliure. A més, la trobada serà retransmesa en directe a través de la xarxes socials d'eldiario.es.

Cinc expertes i experts en política i comunicació debatran sobre la seua visió de les campanyes electorals i les propostes ideològiques dels partits per als quals treballen.

Del PP estarà en el debat Victoria Soltero, assessora dels populars en Les Corts Valencianes i amb més d'una desena de campanyes electorals a la seua esquena tant del PP autonòmic com nacional. En representació dels socialistes acudirà Arcadi España, cap de gabinet del Ximo Puig en la seua etapa com a secretari general i en la presidència de la Generalitat.

Per Compromís estarà en el debat Vicent Martínez, cap de campanya del Bloc (Compromís) i excap de gabinet del conseller Vicent Marzà. Carla Monleón, assessora i directora de comunicació de Podem en les Corts i Jesús Salmerón, per part de Ciutadans, cap de gabinet del secretari primer de les Corts, Emilio Argüeso, completen els participants.

La iniciativa, que també patrocina Estudio La Base i en la qual col·labora la Càtedra Pagoda de Govern Obert, Participació i Dades Obertes de la Universitat de València, es repetirà en els pròxims mesos amb els ideòlegs de les cinc principals formacions, segons els vots aconseguits en els comicis de 2015, a la ciutat de València i les europees.

La intenció del debat és que els professionals que treballen en els partits i dissenyen les estratègies que posteriorment executen els polítics tinguen també el seu espai públic de reflexió.

Etiquetas
stats