Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

Ha faltat el periodista valencià Josep Torrent a 63 anys

El periodista valencià Josep Torrent

elDiariocv

Valencià —

La matinada passada moria a València el periodista valencià Josep Torrent, víctima d’un càncer, a 63 anys. Torrent, nascut a l’Eliana el 1953, ha estat un referent de la crònica política valenciana, un gènere periodístic a què va imprimir un estil personal, basat en la bona informació sobre el rerefons de les notícies i la facilitat de connexió amb els lectors. Torrent va treballar en el setmanari d’oci Qué y Dónde, en Diario de Valencia i Noticias al Día, però va ser en el diari Levante-EMV (on va arribar a ser-ne subdirector) que va desenvolupar la major part de la seua carrera. Posteriorment, es va incorporar a El País com a delegat a la Comunitat Valenciana entre el 1997 i el 2014.

Després del canvi al Palau de la Generalitat i de l’arribada de Ximo Puig a la direcció del Consell, Torrent va acceptar el lloc de director general d’Anàlisi i Prospectives, departament lligat a la Presidència de la Generalitat en què s’analitzen sondejos polítics i es desenvolupen estratègies d’acció per al Govern valencià. No obstant això, no va arribar a incorporar-se oficialment a aquest lloc, ja que va coincidir amb el diagnòstic de la malaltia que li ha tallat la vida.

Etiquetas
stats