Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

València, orgullosa de l'Orgull

Autobús de l'EMT per al Dia de l'Orgull.

Laura Martínez

“A València celebrem el dret a ser feliç”. És el missatge que l'Ajuntament vol transmetre de cara al dia de l'Orgull LGTBI, que se celebra el pròxim 24 de juny. La frase circularà per tota la ciutat, ja que l'EMT ha cedit un autobús per a la manifestació, que coincideix amb la festivitat de Sant Joan, per la qual cosa la festa serà intensa.

La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha presentat aquest dijous la campanya de l'Orgull de València 2017, que reflecteix l'“aposta del Govern Municipal per la cultura de la diversitat i la defensa dels drets de les persones”. Acompanyada per representants de diversos col·lectius ciutadans de defensa de la igualtat, la regidora ha apel·lat a la “implicació de tota la ciutadania en aquesta tasca sota el lema ”València, ciutat orgullosa de l'Orgull“.

“Volem una ciutat en la qual no es genere discriminació ni discursos d'odi, i en aqueixa línia hem impulsat una campanya que pretén anar més enllà de la celebració d'un dia únic”, ha explicat la regidora d'Igualtat, Isabel Lozano, en la presentació de la campanya.

L'ajuntament ha programat una sèrie d'accions durant el mes de juny per a preparar el dia gran i fomentar els valors de la igualtat i la diversitat. L'any passat, la Policia Local també va habilitar un autobús amb missatges contra la discriminació. Està previst que penge en la balconada una pancarta, així com que es pinten els bancs amb la bandera de l'arc de Sant Martí i, entre altres activitats, es desenvoluparan durant aquest mes exposicions, tallers, trobades, presentacions de llibres, microteatre, trobades literàries, concerts, festes infantils i projeccions.

La campanya es plasma en el suport municipal a les iniciatives culturals i socials que proposen els col·lectius ciutadans al voltant de la diversitat, i en una sèrie de missatges gràfics que es distribuiran per tota la ciutat. Posterior a la manifestació, se celebrarà la Festa de la Diversitat en la plaça de l'Ajuntament.

La firma creativa Ladies&Gentlemen ha realitzat el disseny de la cartelleria i la imatge de la campanya, i ha elaborat una sèrie de missatges gràfics que es distribuiran en el mobiliari urbà, centres municipals, mitjans de comunicació i xarxes socials. Es tracta una sèrie d'onze cartells amb missatges en clau festiva i amb al·lusions a cançons, a dites populars i apel·lacions a la participació i a la convivència com “Celebrem el dret a ser feliç” o “A València celebrem ser com vulgues ser”.

Etiquetas
stats