eldiario.es

Menú

Les grans cançons d'Òscar Briz

El cantant de l'Alcúdia és una figura imprescindible en el panorama de la música en valencià

- PUBLICIDAD -

La seua carrera en solitari, que va iniciar l'any 2000, l'ha convertit en una figura imprescindible de la cançó d'autor. Òscar Briz va formar part de diverses bandes de pop-rock en les dècades dels vuitanta i noranta (alguna ben coneguda, com Banderas de Mayo), i a pesar de la seua llarga trajectòria i de la qualitat dels seus treballs discogràfics és encara, en bona mesura, un secret ben guardat per un sector d'iniciats que li ret una admiració insubornable.

L'obra del cantant de l'Alcúdia, amb discos fonamentals com l'imbatible L'estiu del 2010, té tots els ingredients necessaris, grans cançons, bons arranjaments i una interpretació excel·lent, per a conquerir un públic sensible a les bones propostes musicals.

Òscar Briz protagonitza el segon capítol de 'Cançons de prop', la sèrie de reportatges audiovisuals que eldiario.es dedica, amb el suport de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, al fenomen de la música en valencià. Una sèrie que, amb entregues setmanals de 30 minuts dedicades a un grup o cantant, es desplegarà fins a les darreries del mes de maig.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha