Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Una nova finestra a la creativitat literària

Una librería

La nova secció 'Lectures' vol ser una finestra oberta a la creativitat literària que es genera actualment en la nostra llengua i al nostre país. El crític Francesc Calafat inicia a partir d'aquest mes de desembre en eldiario.es una col·laboració centrada en el món de les lletres i la literatura. I ho fa amb un comentari del llibre de Vicent Alonso Sobre una neu invisible. Notes d'un dietari, 2003-2005, que ha editat la Universitat de València.

Francesc Calafat és professor d’Educació Secundària i crític literari. Ha participat en diverses publicacions, com ara el Quadern d’El País, i en llibres col·lectius. Actualment és coordinador de la revista Caràcters i col·labora en El Temps. Entre els seus treballs destaquen Països de paper. Notes sobre literatura i les antologies Camp de mines. Poesia catalana al País Valencià (1980-1990) i El conte a València.Aquesta nova secció és un exemple de la voluntat d'eldiario.es d'atendre l'actualitat cultural valenciana i, també, d'oferir continguts específics en la seua versió en valencià, tot aprofundint en la línia iniciada a partir del moment en què aquest mitjà s'ha convertit en el primer diari generalista que publica la informació valenciana en les dues llengües oficials.

Etiquetas
stats