Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La policia nacional identifica a l'agent “caçat” pegant a una dona al carrer i obri una investigació

Sergi Pitarch

La policia nacional ha identificat a l'agent que va agredir a una dona en ple carrer i sense intervenir paraula i que va ser gravat per una persona, qui posteriorment va pujar la galtada a les xarxes socials. Fonts del Cos Nacional de Policia (CNP) asseguren que han esbrinat la identitat de l'agressor i que han obert “una informació reservada per depurar responsabilitats”.

Els fets van succeir a València en els últims dies i el vídeo i la denúncia a les xarxes socials han permès la seva localització i identificació. Després de la pressió dels internautes i en conèixer els fets, la direcció de la policia nacional a València ja ha  aconseguit identificar a l'agressor, que està d'esquena en el vídeo i li obrirà un expedient reservat.

En les imatges es veu com una parella de policies nacionals conversen amb una dona i que un dels agents sense intervenir paraula li propina un galtada i la tira al sòl. El company tampoc fa cap gest per intentar detenir-lo o li recrimina l'actuació. Ha estat el vídeo el que ha facilitat que aquesta actuació violenta d'un funcionari públic siga denunciada.

Etiquetas
stats