Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Joan Baldoví sobre els Pressupostos Generals de l'Estat: “Volem el mateix tracte que el PNB”

Joan Baldoví en À Punt NTC Matí

elDiariocv

València —

El portaveu de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, confia que el Govern central tinga el mateix tracte amb el seu partit que amb altres partits: “volem el mateix tracte que el PNB, és una qüestió de justícia social”. Es referia Baldoví a la negociació de cara a l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat per part de la formació valencianista, “és el mínim que han de fer si volen els vots de Compromís”.

El diputat valencianista exigeix a l'Executiu de Pedro Sánchez, en el que considera una línia roja, un calendari per a la reforma del sistema de finançament, i fins i tot que en els pressupostos per a l'any vinent es dedique una partida de superior al 10% en inversions territorialitzades a la Comunitat Valenciana “per a compensar tots aquests anys d'infrafinançament”.

Baldoví, en declaracions 'À Punt NTC Matí', també s'ha referit a la situació del servei ferroviari de Rodalia a Castelló: “aquestes comarques han patit un tracte injust”, per la qual cosa ha reivindicat un transport públic “com el que es té a Madrid”. “No m'agrada plorar, però hem de reclamar el que és just”, ha dit el portaveu de Compromís.

El diputat valencianista també s'ha referit a la possibilitat que Compromís i Podem concórreguen de forma conjunta a les pròximes eleccions autonòmiques: “crec que separats sumarem més”, així com tampoc ha descartat repetir com a candidat de la coalició en les eleccions generals de 2020, “sempre que el meu partit així ho decidisca”. Baldoví ha insistit que donarà el seu suport “incondicional” a Mónica Oltra si la vicepresidenta decideix presentar-se com a candidata a les pròximes eleccions autonòmiques.

Etiquetas
stats