Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Barberá amenaça el PP: “Alerta amb el que dieu, recordeu per què esteu ahí”

Rita Barberá i Isabel Bonig en un acte del PP

Carlos Navarro Castelló

València —

L’exalcaldessa de València i senadora pel PP, Rita Barberá, ha carregat amb duresa mitjançant missatges SMS contra la presidenta actual del PPCV, Isabel Bonig.

Segons es desprén dels missatges, Barberá no ha paït bé les últimes declaracions de l’actual líder ‘popular’, que moltes vegades ha comentat que l’exalcaldessa hauria de “donar explicacions” sobre l’Operació Taula que ha suposat la imputació de tot el seu equip de Govern, assessors inclosos, per un pretés finançament il·legal del partit a la ciutat de València.

En aquest sentit, segons ha informat el diari Levante-EMV, en el primer dels missatges remesos per Barberá a Bonig després d’una d’aqueixes compareixences li preguntava “De què vols que done explicacions?”. Segons fonts del partit, el missatge no va obtenir resposta.

Posteriorment, davant la insistència de Bonig sobre el fet que l’exalcaldessa hauria de donar la cara públicament, va rebre una nova remesa d’escrits, aquesta vegada més amenaçadors: “Alerta amb el que dieu”, “recordeu per què esteu ahí, perquè jo vaig donar la cara per vosaltres” i “no em meresc això”, en van ser alguns, segons revela el diari esmentat i han confirmat des del PPCV.

Després dels retrets, l’encara senadora va passar a l’atac advertint que tot açò li dóna “força” i que l’han “reactivada”. Aquesta situació evidencia la tensió que es viu actualment dins del PP valencià.

Precisament, aquest divendres a les 17.00 hores s’anunciarà la gestora que dirigirà el partit a la ciutat de València i que, amb tota probabilitat, estarà presidida per l’exconseller de Governació, Luis Santamaría.

D’altra banda, Barberá haurà de comparéixer pels casos de corrupció que la sotgen davant de la Comissió de Coordinació i Règim de les Institucions de les Corts el pròxim 29 de febrer.

Etiquetas
stats