eldiario.es

Menú

Ciegsa, el “forat econòmic” del PP tan gran com el de Canal 9

Oltra lamenta “les greus irregularitats” en l’empresa pública que gestionava la construcció de col·legis i condemnen molts xiquets a estudiar en barracons

- PUBLICIDAD -
Un cartel de Ciegsa anunciando la construcción de dos centros en la comarca de La Safor.

Un cartell de Ciegsa que anuncia la construcció de dos centres a la comarca de la Safor

La vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, ha criticat “la ruïna que ha deixat el PP en les empreses públiques valencianes” després de la publicació d’un informe que xifra en 1.300 milions d’euros els sobrecostos en la construcció de col·legis, encarregada a Ciegsa, una empresa del Consell.

La portaveu del govern valencià ha denunciat “les greus irregularitats” en Ciegsa i ha recordat que el “forat econòmic” en aqueixa societat és equivalent al deixat pels governs del PP en l’antiga Ràdio Televisió Valenciana. “El PP valencià ha polvoritzat el tòpic que la dreta gestiona bé. Possiblement es van cremar alguns arxius de Ciegsa perquè no s’airejaren les irregularitats” detectades en l’informe provisional de la Intervenció de la Generalitat.

Oltra, en línia amb el conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha assegurat que l’informe es portarà davant de la Fiscalia si ratifica les seues conclusions provisionals.“Amb els 1.300 milions de Ciegsa podríem haver construït tots els col·legis, centres de salut i hospitals que necessitem. Mentrestant, els nostres xiquets estudien en barracons”.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha