eldiario.es

Menú

Ciutat de les Arts exigeix al PP que pague per endavant l’acte de Rajoy

L’empresa pública es cura en salut i demana els 4.000 euros de lloguer de l’anell de l’Hemisfèric aquest dissabte a València

- PUBLICIDAD -
Edificio de L'Hemisfèric, en la Ciudad de las Artes.

Edifici de l’Hemisfèric, a la Ciutat de les Arts

La direcció de la Ciutat de les Arts i les Ciències (Cacsa) ha reclamat al PP que pague per endavant el lloguer del recinte exterior de l’Hemisfèric, on té previst celebrar aquest dissabte un acte de precampanya per a les eleccions generals del 20 de desembre en què participarà el president del Govern en funcions i candidat, Mariano Rajoy.

El lloguer de l’anell exterior de l’Hemisfèric té un cost en temporada baixa, segons les tarifes de Cacsa, de 4.000 euros més IVA.

L’empresa pública de la Ciutat de les Arts es cura, així, en salut davant de possibles incompliments del PP, que ha utilitzat reiteradament aquest complex i altres recintes públics per als seus actes de partit a València al llarg dels seus 20 anys de govern en la Generalitat.

El cas més cridaner és el de Fira València, que ha acabat recorrent als tribunals i reclama en un jutjat de Madrid 568.511 euros per la celebració del congrés del PP del 2008 en què Rajoy va ser ratificat en el seu lideratge.L’organització que lidera Rajoy mai no va pagar a la institució firal.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha