Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Compromís demana aportacions a la ciutadania al seu programa electoral

Mónica Oltra amb Joan Baldoví i Enric Morera

elDiariocv

València —

La coalició Compromís ha obert un espai a la seua web que amb el nom #ÉselMoment de Participar permet a la ciutadania presentar, fins el pròxim 28 de novembre, les seues aportacions per a l'elaboració del programa electoral per a les pròximes eleccions generals.

Amb esta ferramenta de participació (compromis.net/participa) qualsevol ciutadà pot enviar propostes per al programa electoral i, a més, votar i opinar les propostes enviades per altres participants.

Des de Compromís es vol animar als valencians i valencianes a aportar les seues idees i a debatre sobre les realitzades per altres a fi de què puguen ser incloses en el programa electoral de la candidatura Compromís-Podemos-És el Moment per als comicis del 20 de desembre.

Compromís s'obri així, unes eleccions més, a la participació de la societat en l'elaboració del programa, perquè tots i totes puguen expressar les seues idees i propostes i convertir-se així en un vehicle per a portar-les endavant des del parlament espanyol durant la decisiva pròxima legislatura.

Etiquetas
stats