eldiario.es

Menú

Compromís contracta un anunci fals de prostitució el Dia de la Dona

La campanya #NoEnsVengues denuncia que als mitjans conviuen anuncis de prostitució amb campanyes institucionals sobre la dona

- PUBLICIDAD -
Imagen del vídeo de Compromís contratando el anuncio

Imatge del vídeo de Compromís contractant l'anunci

Per a demostrar "com de fàcil i barat que resulta vendre a una dona", Compromís ha enregistrat un vídeo en el qual la diputada en el Conrés Marta Sorlí, contracta un anunci fals de persones prostituïdes.

L'anunci, pagat per paraules on es pot publicar "el que vulga", va costar menys de 15 euros i Sorlí aconsegueix ficar l'acrònim que posa títol a la seua campanya “No ens vengues”.

La formació de Compromís ha realitzat aquesta campanya de denúncia afirmant que desitja que “aquest siga l'últim Dia de la Dona en què les campanyes institucionals per la igualtat conviuen amb els anuncis de persones prostituïdes en mitjans escrits i digitals”.

La campanya #NoEnsVengues que Compromís ha difós a través de xarxes socials, consta, a més del fals anunci, d'una Proposició No de Llei per a prohibir els anuncis de prostitució i un vídeo d'una trucada real on es demostra la falta de regulació del sector.

Sorlí ha destacat que “hui en un mateix periòdic podem veure seccions específiques sobre les desigualtats que pateixen les dones mentre es beneficien dels ingressos de la publicitat per prostitució”. A més ha expressat la seua indignació davant els anuncis per paraules: “és igual anunciar un cotxe que a una dona, el preu són menys de 5 euros la paraula”.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha