Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Educació recorrerà contra la suspensió cautelar del decret de pluriligüisme

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, en una reunió amb representants del professorat

EFE

Valencia —

La Conselleria d'Educació recorrerà contra l'acte del Tribunal Superior de Justícia valencià que suspén cautelarment el decret de plurilingüisme perquè considera que té “tota la garantia d'estar fonamentat i tenir una base tant pedagògica com jurídica”.

Així ho ha manifestat el conseller Vicent Marzà als periodistes en els passadissos de les Corts després de conèixer que l'alt tribunal ha estimat la petició del recurs presentat en el seu moment per la Diputació d'Alacant.

“No és una sentència ferma i anem a presentar el recurs perquè no estem d'acord i tenim tota la garantia que el decret està fonamentat i té una base tant pedagògica com jurídica, sobretot perquè té l'aval tant del Consell Jurídic Consultiu com de l'Advocacia i del mateix ministeri”, ha agregat.

El conseller ha explicat que tenen cinc dies per a presentar el recurs i com “la sentència no entra en el fons”, explicarà “quins són aqueixos fonaments i quina validesa jurídica li ha donat el mateix Consell Jurídic Consultiu.

“Les mesures cautelars no són fermes fins que la sentència no és ferma i per tant no es paralitza res”, ha dit i ha insistit que “no hi ha cap aplicació directa respecte a aqueixa sentència, és un pas més en el procediment i anem a presentar el recurs i continuar amb normalitat els processos educatius que hi ha ara”.

“Estem tranquils perquè sabem que té una posició avalada pel Consell Jurídic Consultiu i l'Advocacia”, ha subratllat el conseller, que ha considerat que si el decret “no estiguera ben fonamentat no hauria passat els filtres que ha passat”.

Etiquetas
stats