Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Imputats quatre càrrecs del PP de Benigànim que van gastar fins a 9.000 euros en mòbils i línies eròtiques

L'exalcalde de Benigànim, Juan Puchades

elDiariocv

València —

Quatre càrrecs del Partit Popular, entre els quals es troba l'exalcalde la localitat de Benigànim (Vall d'Albaida), Juan Puchades, han sigut citats a declarar com imputats per la seua presumpta implicació en un cas d'utilització indeguda els telèfons de mòbils pertanyents al consistori, amb una despesa de fins a 9.000 en trucades a línies eròtiques o en politons, segons ha informat el diari El Mundo.

La denúncia va ser presentada pels socialistes valencians i ara els càrrecs populars seran investigats per la despesa de fins a 9.000 euros en telèfons mòbils i en una línia eròtica, cridada Sexy TV.

La Fiscalia, després de diversos mesos d'investigació arran de la denúncia interposada pel PSPV, va demanar que s'investigara el contracte del consistori amb la companyia Vodafone, concretament en els exercicis de 2013 i 2014.

En finalitzar les perquisicions, la Fiscalia va dictaminar que els fets podrien estar relacionats amb els delictes de malversació de cabals públics per l'ús que van fer dels telèfons mòbils de l'Ajuntament, per la qual cosa ara la justícia ha decidit que els implicats presten declaració davant un jutge.

Etiquetas
stats