Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L’Audiència Nacional reclama informació sobre les subvencions concedides al PP valencià en les autonòmiques del 2007

El president de la Generalitat, Ximo Puig, en les Corts Valencianes

Europa Press

València —

El Jutjat Central Penal de l’Audiència Nacional ha enviat un escrit a la Generalitat Valenciana en què reclama que “com més ràpidament millor” li remeta un certificat acreditatiu en què conste quina va ser la subvenció concedida al Partit Popular de la Comunitat Valenciana per a les despeses electorals de les eleccions autonòmiques del maig del 2007.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha fet referència a aquesta petició de documentació aquest dijous durant la sessió de control del ple de les Corts, després de la pregunta formulada per la síndica popular, Isabel Bonig. “Aquesta setmana hem rebut una comunicació en què se’ns ha dit que hem de donar tota la informació sobre el cas Gürtel”, ha manifestat el cap del Consell.

En l’escrit, referent a la peça separada de València dins del cas Gürtel, l’Audiència Nacional explica que se segueix procediment abreujat contra Francisco Correa i altres persones per diversos delictes contra la hisenda pública, delicte electoral i falsedat en document mercantil.

Sobre aquesta investigació, demana a la Generalitat que “com més ràpidament millor” emeta i envie al Jutjat Central Penal un certificat acreditatiu en què conste quina va ser la subvenció concedida al PPCV per a les despeses electorals de les eleccions autonòmiques del 25 de maig de 2007.

Etiquetas
stats