Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L’Hospital General de València reclama 876.000 euros a una empresa de la trama Blasco per cobraments indeguts

Miguel Sanfélix, propietari d'Out-Look SL i detingut en l'operació Oswaldos

Carlos Navarro Castelló

València —

El Consorci de l’Hospital General Universitari de València ha iniciat un procés de recuperació dels diners presumptament saquejats per la trama de la família Blasco –l’exconseller del PP Rafael Blasco a la presó i el seu nebot l’exgerent del consorci hospitalari Sergio Blasco– en paral·lel a les investigacions que segueixen des de fa anys els jutjats d’Instrucció 6 i 21 de València.

Segons el requeriment a què ha tingut accés eldiario.es, el consorci de l’Hospital General reclama 876.297,71 euros per cobraments indeguts a l’empresa Out-Log SL, del detingut Miguel Sanfélix en l’operació Oswaldos que va desarticular la trama. Els indicis de responsabilitat comptable els va trobar la Sindicatura de Comptes i va ser la diputada i vicepresidenta de la Diputació de València per EUPV, Rosa Pérez, la que ha impulsat el procediment.

Out-Log SL hauria cobrat de més per la gestió logística en l’Hospital General de València en els exercicis 2014 i 2015. Així, segons el requeriment, la firma de Miguel Sanfélix hauria incomplit el contracte amb ampliacions indegudes del servei de recollida de residus i l’execució d’obres no previstes en l’expedient. Així mateix, s’han detectat pagaments efectuats al contractista sense acreditació en l’expedient o efectuats de manera indeguda.

Per a aquest cobrament de l’indegut dels contractes hauria tingut una responsabilitat clau l’exgerent Sergio Blasco i és això el que s’investiga en el Jutjat d’Instrucció número 6 de València, una presumpta trama d’empresari i polítics que haurien saquejat les arques públiques de l’hospital amb serveis presumptament unflats de preus.

Etiquetas
stats