Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La jutgessa imputa el diputat del PP Gerardo Camps pels patrocinis de l'aeroport de Castelló amb el pilot Álex Debón

El diputat popular Gerardo Camps

Sergi Pitarch

València —

0

La titular del jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló, Inmaculada Gonell, ha citat a declarar com imputat el diputat del PP en el Congrés Gerardo Camps pels contractes de patrocini entre Aerocas, l'empresa pública que gestionava l'aeroport de Castelló, i el pilot de moticiclisme Álex Debón i la societat Motorsports69 SL durant els anys 2009 i 2010.

Camps ha sigut imputat com a membre del consell d'administració de la societat pública i haurà de declarar el pròxim 22 de febrer. Acompanyaran l'exconseller d'Economia de Francisco Camps, els exconsellers Vicente Rambla (anirà el 22 de març) i José Manuel Vela (25 de febrer) i l'exsecretari autonòmic Victoriano Sánchez-Barcáiztegui (15 de març). En aquesta causa està també investigats el pilot Álex Debón i l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra.

Tanquen la llista d'imputats en la provisió de la jutge del passat 10 de gener els també exconsellers d'Aerocas Eusebio Montsó -regidor del PP a l'Ajuntament de València-, Vicent Aparici, Francisco Martínez Capdevila, Javier Eleno, Cristina Serrano i Ricardo Baiona.

La causa està oberta per un presumpte delicte de suborn i investiga els diners rebuts per la mercantil del pilot en concepte de patrocini per part de l'empresa Aerocas, societat creada en 2003 per a construir i gestionar l'aeroport de Castelló, en els exercicis 2009 i 2010 i que van aconseguir els 360.000 euros. Aquesta mercantil estava participada per la Diputació i la Generalitat.

Etiquetas
stats