eldiario.es

9

Puig defensa l’Acord del Botànic davant d’una oferta de suport del PP

Isabel Bonig, la líder popular, fa acció de proposar un pacte als socialistes contra “el radicalisme” de Compromís i Podem

El president Ximo Puig durante su intervención en la sesión de control en las Corts

El president Ximo Puig durant la seua intervenció en la sessió de control a les Corts

L’Acord del Botànic, el pacte entre PSPV-PSOE, Compromís i Podem que sosté el Govern valencià, gaudeix de bona salut. Així ho han dit tots els signants, i així ho ha reiterat aquest dijous a les Corts Valencianes el president de la Generalitat.

Ximo Puig ha indicat que el Consell treballa per a “defensar la llei i millorar la vida de les persones” en harmonia i respectant la “Constitució i l’Estatut d’Autonomia”. El seu pronunciament no ha estat extemporani.

En la sessió de control al president, Isabel Bonig, la portaveu del PP, ha renunciat a qüestionar Puig i ha fet acció de proposar un pacte al PSOE. “Per l’estabilitat, per la governabilitat, contra el radicalisme dels vostres socis de Podem i Compromís”.

“Sentiu-vos lliure, senyor president”, ha arribat a dir Bonig abans d’oferir els seus vots per a arribar a acords sobre ocupació, educació, infraestructures i, sobretot, garantir “la unitat d’Espanya, la nació més antiga d’Europa”.

Els diputats del PSOE, de Compromís i de Podem s’han pres a broma la proposta de Bonig, que atribueixen a un intent d’obtenir titulars i d’obrir una fractura entre el PSOE i els seus socis ara que la constitució dels grups parlamentaris i la formació d’un eventual govern socialista han tesat les relacions entre Pedro Sánchez, el líder socialista, i Pablo Iglesias, el número 1 de Podem.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha