eldiario.es

9

La nova RTVV tornarà a emetre en proves tres anys després del tancament de Canal 9

Membres del Consell Rector denuncien l’actitud del Partit Popular, que acusen de voler boicotejar la reobertura de l’ens públic

Informativo de Canal Nou en el que se informa del cierre de RTVV

Informatiu de Canal Nou en què s’informava del tancament de RTVV

Dijous es va reunir el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, una sessió en què alguns dels components d’aquest organisme van assegurar que es van produir discrepàncies ben serioses sobre la data d’inici de l’emissió en proves i sobre el contingut d’aquestes emissions. Aquestes informacions, però, van ser desmentides ràpidament per alguns dels membres del Consell Rector a través de les xarxes socials.

Precisament, Rafa Xambó, membre del Consell Rector a proposta de Compromís, denunciava que aquestes informacions estan “intoxicades” pel Partit Popular, que assegura que “vol bloquejar i boicotejar” la reobertura de l’ens públic valencià. En aquest sentit, ha insistit en el fet que s’han aconseguit “molts acords”, encara que ha aclarit que, per a dur-los a terme, cal la Mesa de Contractació.

Pendent de l’informe de l’Advocacia de la Generalitat

La formació de la Mesa de Contractació està pendent de l’informe de l’Advocacia de la Generalitat, que està “en procés”. Xambó confia que d’ací a una o dues setmanes puga estar aquest document, “se suposa que favorable”; llavors es podrà formar la Mesa de Contractació i començar el procés; “de moment, la televisió només té dos enginyers, i són cedits, ja que encara no podem contractar ningú”. Quan la Mesa de Contractació estiga formada, “començar a emetre en proves és qüestió de dies”.

D’aquesta manera, des del Consell Rector estan convençuts que la nova RTVV tornarà a emetre en proves d’ací a dues o tres setmanes, coincidint amb el tercer aniversari de la fosa en negre de Canal 9. Es vol evitar, però, el 29 de novembre per “no ferir susceptibilitats”.

Així mateix, volen deixar clar que això no és la represa de la tele, ja que només s’emetrà arxiu. “Cal formar la plantilla, crear la graella i tancar-ho tot molt bé abans de posar en marxa de manera definitiva la nova ràdio i televisió; diem, doncs, que falten mesos encara perquè es puga reprendre”, conclouen.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha