eldiario.es

9

Rafael Hernando demana la dimissió d'Oltra "i dels seus corifeos" després de l'arxiu de la causa de Barberá per la seua mort

Des de Compromís recorden a Hernando que el Codi Penal inclou com a primera causa de l'extinció de responsabilitat penal "la mort del reu"

Hernando (PP) advierte al independentismo: "Nadie va a destruir España"

Rafael Hernando EFE

El portaveu del PP en el Congrés, Rafael Hernando, ha reclamat a través de twitter la dimissió de la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, "i dels seus corifeos de Compromís" després d'arxivar la Fiscalia del Suprem la causa contra l'ex alcaldessa de València, Rita Barberá, en el cas 'Taula'.

No obstant açò aquest atac d'Hernando a la vicepresidenta ha causat una revolada en la xarxa social recordant-li, especialment des de Compromís i el diputat Ignasi Candela, que el primer motiu d'extinció de la responsabilitat penal, segons l'article 130 del Codi Penal, és "per la mort del reu".

Cal recordar que el propi Rafael Hernando va ser un dels polítics del PP que es va defensar a Rita Barberá després de la seua mort el 23 de novembre de 2016 per cirrosi aguda, arribant a anomenar "hienes" als mitjans de comunicació que parlaven sobre la seua presumpta implicació en casos de corrupció. No obstant açò setmanes abans el propi Hernando presumia de la rapidesa amb la qual havia actuat el PP per a desprendre's de Barberá per a no quedar tacat amb les seues possibles responsabilitats penals.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha