Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Rita Barberá no acudirà a la reunió del PP al Senat perquè “és més prudent no anar-hi”

L'exalcaldesa de València i senadora Rita Barberá

EFE

València —

L’exalcaldessa de València, Rita Barberá, absent del Senat des que va esclatar el cas Imelsa, no acudirà a la reunió del grup popular amb el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy. “En aquestes condicions, és més prudent no anar al Senat”, ha assenyalat en unes declaracions breus a La Razón.

Barberá assenyala que desconeix “per què és protagonista de l’actualitat sense estar investigada, ni imputada, ni processada i sense tenir res a veure amb tot el que fa referència a Imelsa ni als moviments entorn del grup municipal de València”.

“No he de donar explicacions si no sé sobre què n’he de donar”, afig, segons La Razón, Barberá, que diu que continua sense entendre res del que passa i esperant que s’aclarisca la seua situació.

Rita Barberá està convocada, com tots els senadors, a la reunió que hui celebra amb el grup popular el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, encara que el portaveu del PP a la Cambra, José Manuel Barreiro, va reconéixer ahir que no sabia si hi assistiria.

L’exalcaldessa, que no va acudir ahir a les dues comissions en què ocupa un lloc de vocal pel PP, es mantindrà com a membre de la Diputació Permanent, fet que li garanteix el blindatge judicial com a aforada, fins i tot si es dissolgueren les Corts i es convocaren comicis nous.

Etiquetas
stats