Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

El co-gerent de Divalterra Víctor Sahuquillo demana el seu cessament “irrevocable”

Toni Cuquerella

El co-gerent de Divalterra, Víctor Sahuquillo, al centre de l'huracà en els últims dies per les seues despeses en begudes alcohòliques a càrrec de les arques de l'empresa pública de la Diputació de València, ha demanat el seu cessament “irrevocable”.

Aquesta marxa es produeix després d'assegurar que ha abonat les dietes que han originat l'escàndol, un total de 252 euros en whisky, gin-tonics, rom i altres licors. A més Sahuquillo ha comunicat el seu desig d'abandonar el càrrec assegurant que és conscient que no ha comès “cap irregularitat”, però que decideix abandonar el càrrec “perquè no se seguisca utilitzant aquest assumpte per a intentar perjudicar la imatge i el projecte polític que encarna Jorge Rodríguez -president de la Diputació de València-, una cosa que no estic disposat al fet que continue”.

Al respecte de les seues despeses lamenta que “per un error personal, que he assumit des del primer moment i he esmenat quan ha sigut possible, s'haja orquestrat per part de determinats partits polítics una campanya inquisitorial en contra meua”.

Cal recordar que el propi president de la Diputació va criticar les despeses de Sahuquillo, encara que alhora li llevava gravetat qualificant el cas de “malaptesa”. Jorge Rodríguez va usar aquest cas també per a avançar que la Diputació treballa a buidar de competències Divalterra, una empresa pública que no ha aconseguit separar-se de la seua polèmica gestió des de la Imelsa del PP.

stats