Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un grup de protaurins irromp en un míting de Mónica Oltra: “Sou pitjor que Franco”

elDiariocv

Valencia —

A la Valenciana, la candidatura que agrupa Compromís, Podem i Esquerra Unida, protagonitzava aquest dilluns un acte de campanya a la localitat castellonenca de Vall d’Uixó, un míting que comptava amb la presència de la vicepresidenta del Consell i líder de la coalició valencianista Mónica Oltra, que va ser interrompuda per un grup de protaurins que s’havien concentrat en aqueix mateix lloc per protestar contra polítiques com les de l’alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), que ha prohibit la celebració del bou embolat a la ciutat (tan sols se celebra en algunes pedanies valencianes) a partir del pròxim 1 de juliol.

Oltra, que va ser interrompuda pels crits dels protaurins, va convidar algun representant dels manifestants perquè pujara a l’escenari i diguera el que considerara. Finalment, hi va pujar una persona que, després de demanar a la candidatura respecte pels bous al carrer i que es preocuparen per problemes com la corrupció o la desocupació, els va clavar: “Sou pitjor que Franco”.

Etiquetas
stats