eldiario.es

Menú

La nova televisió intentarà accelerar la compra de programes davant de la delicada situació de l’audiovisual valencià

La direcció de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació es reuneix per primera vegada en la seu de Canal 9 a Burjassot

El Consell Rector aborda com fer les primeres contractacions i les normes de funcionament del consell d’administració de l’ens públic

L’empresa pública llogarà almenys una part del centre de producció de Burjassot per a instal·lar-s’hi

- PUBLICIDAD -
El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, reunida en el centro de producción de programas de Burjassot.

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, reunida en el centre de producció de programes de Burjassot

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, el consell d’administració de la nova televisió pública autonòmica, ha celebrat aquest dimecres la seua primera reunió en un lloc simbòlic: la seu de Canal 9 a Burjassot.

Entre altres, ha pres l’acord d’intentar “agilitzar les contractacions basades en la selecció duta a terme per l’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i altres Mitjans de Comunicació, a partir de les consultes preliminars de mercat”.

En altres paraules, el consell d’administració de la nova televisió intentarà concretar la compra dels continguts prèviament seleccionats per l’Administració autonòmica per a accelerar la posada en marxa de la televisió autonòmica. El sector, arraconat arran del tancament pel PP de Ràdio Televisió Valenciana, dubta que les compres es puguen fer enguany. La Generalitat va rebre més de 800 ofertes de continguts.

Reunió a Burjassot

Fins ara, el Consell presidit per Enrique Soriano s’havia reunit al Palau de la Generalitat davant de l’absència de seu oficial. Ara, amb el permís dels liquidadors de Ràdio Televisió Valenciana –l’empresa que gestionava Canal 9 està en tràmit de dissolució– ho han fet en el centre de producció de programes de Burjassot.

Soriano ja ha comentat que la seua intenció és la d’instal·lar allí la nova televisió, la data de constitució de la qual i l’inici de les emissions continua sense fixar-se. En la reunió del Consell Rector s’ha abordat la manera de fer les primeres contractacions –personal de suport al president, per exemple–, accelerar la posada en marxa –encara que siga en proves– de la televisió, o apoderar Soriano per a contractar amb les limitacions, segons la quantia de les licitacions, que estableixen diverses lleis de rang superior.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha