Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La nova televisió intentarà accelerar la compra de programes davant de la delicada situació de l’audiovisual valencià

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, reunida en el centre de producció de programes de Burjassot

Voro Maroto

València —

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, el consell d’administració de la nova televisió pública autonòmica, ha celebrat aquest dimecres la seua primera reunió en un lloc simbòlic: la seu de Canal 9 a Burjassot.

Entre altres, ha pres l’acord d’intentar “agilitzar les contractacions basades en la selecció duta a terme per l’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i altres Mitjans de Comunicació, a partir de les consultes preliminars de mercat”.

En altres paraules, el consell d’administració de la nova televisió intentarà concretar la compra dels continguts prèviament seleccionats per l’Administració autonòmica per a accelerar la posada en marxa de la televisió autonòmica. El sector, arraconat arran del tancament pel PP de Ràdio Televisió Valenciana, dubta que les compres es puguen fer enguany. La Generalitat va rebre més de 800 ofertes de continguts.

Reunió a Burjassot

Fins ara, el Consell presidit per Enrique Soriano s’havia reunit al Palau de la Generalitat davant de l’absència de seu oficial. Ara, amb el permís dels liquidadors de Ràdio Televisió Valenciana –l’empresa que gestionava Canal 9 està en tràmit de dissolució– ho han fet en el centre de producció de programes de Burjassot.

Soriano ja ha comentat que la seua intenció és la d’instal·lar allí la nova televisió, la data de constitució de la qual i l’inici de les emissions continua sense fixar-se. En la reunió del Consell Rector s’ha abordat la manera de fer les primeres contractacions –personal de suport al president, per exemple–, accelerar la posada en marxa –encara que siga en proves– de la televisió, o apoderar Soriano per a contractar amb les limitacions, segons la quantia de les licitacions, que estableixen diverses lleis de rang superior.

Etiquetas
stats