eldiario.es

9

El segon positiu per coronavirus en la Comunitat Valenciana eleva a 15 el nombre de casos actius en tot el país

És un home que havia acudit a l'Hospital Clínic de València amb símptomes lleus compatibles amb la infecció per coronavirus després de viatjar fa una setmana a Milà amb el València pel partit de Champions League contra l'Atalanta

Psicosi per les màscares: “Desaparició massiva” i racionament a metges en uns quants hospitals valencians davant el coronavirus

Un joven de 22 años que viajó a Italia, segundo caso de coronavirus en Cataluña

L'Hospital Clínic de València. EFE

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha confirmat aquest matí de dijous el segon cas de coronavirus en la Comunitat Valenciana després del registrat el dimarts a Castelló.

El pacient és un home que havia acudit a l'Hospital Clínic Univeritari de València amb símptomes molt lleus compatibles amb la malaltia. Les primeres anàlisis han confirmat la presència del virus. El pacient va viatjar la setmana passada a veure el partit que va jugar el Valènia C.F. a Milà, una zona, la del nord d'Itàlia, especialment afectada pel coronavirus.

Després de conéixer-se la intensificació de la malaltia en aquesta zona, després de tindre lloc el partit contra l'Atalanta de Bèrgamo, la Conselleria de Sanitat va anunciar que enviaria informació als afeccionats que van realitzar el viatge perquè sàpien com actuar en cas de detectar possibles símptomes.

Salut Pública ha enviat ja la mostra al Centre Nacional de Microbiologia en Majadahonda per a la confirmació del resultat.

Amb aquest nou positiu són ja 15 els casos de coronavirus confirmats en tot el país.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha