Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

València atén 4.500 persones durant la primera setmana de la nova renda valenciana d'inclusió

Mónica Oltra, durant la visita a un dels centres de serveis socials de València amb les regidores Consol Castillo i Isabel Lozano.

elDiariocv

La nova renda valenciana d'inclusió, que unifica ajudes i prestacions per a protegir les persones en risc de marginació “ha alçat molta expectació en la part de la societat que té necessitat d'accedir a aqueix dret”, ha indicat aquest divendres la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de València, Isabel Lozano, que ha assegurat que “els 11 centres de serveis socials municipals han viscut una setmana molt intensa”.

Un total de 4.500 persones han acudit als serveis socials de València per a tramitar la nova renda d'inclusió, segons ha informat l'Ajuntament amb motiu d'una visita que ha realitzat a alguns dels centres la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, al costat de la pròpia Lozano i la regidora de Serveis Socials, Consol Castillo, que ha agraït als treballadors dels centres de serveis socials el seu esforç i ha elogiat “el gran nivell de professionalitat de la gent que està al servei de la ciutadania per a millorar les seues condicions de vida”.

Campanar, Trafalgar, Malva-rosa, Natzaret i L'Olivereta són els centres que ha visitat Mónica Oltra. Les dades d'afluència de potencials beneficiaris de la renda d'inclusió destaquen que solament en el centre de serveis socials Salvador Allende, que atén 12 barris, entre ells Torrefiel, Orriols i Benicalap, s'ha atès 646 persones en la primera setmana de la nova renda d'inclusió en vigor. En Sant Marcel·lí s'ha atès 187 persones i en Campanar 130.

La Generalitat Valenciana espera que la renda valenciana d'inclusió arribe a uns 120.000 beneficiaris en el seu primer any d'implantació i calcula que el 2020 pot superar els 240.000 beneficiaris, entre titulars de la renda i persones que se'n beneficiaran de la cobertura.

Etiquetas
stats