Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El periodista Sergi Pitarch s'incorpora a eldiario.es

Sergi Pitarch.

elDiariocv

El periodista Sergi Pitarch s'incorpora a l'equip del diario.es. A partir de l'1 de setembre, realitzarà les funcions de subdirector de l'edició valenciana del periòdic.

Nascut a La Pobla de Vallbona (Camp de Túria) el 1982, el nou redactor del diario.es ha sigut fins ara cap d'Economia del periòdic Levante-El Mercantil Valenciano, on anteriorment va ocupar el lloc de cap de la secció de Política. Va ser fundador del diari digital l'Informatiu. En els seus primers anys va treballar també en Las Provincias i per a l'agència de notícies Colpisa.

Pitarch, ben conegut pels seus treballs sobre els casos de corrupció que s'han destapat en els últims anys, ha sigut president de la Unió de Periodistes Valencians del 2013 al 2017 i premi Periodista Revelació a la Comunitat Valenciana el 2011.

És llicenciat en Periodisme per la Universitat Cardenal Herrera-CEU i diplomat per la Universitat de València en Investigació de Delictes Econòmics i Fiscals.

A més, també ha participat en el llibre 'La Comunicació Digital. Perspectives i experiències a la Comunitat Valenciana', publicat per Tirant Humanitats el 2012, i en diverses experiències sobre l'ús del valencià en la xarxa com «El futur del valencià als mitjans de comunicació. Els blocs» per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. També ha col·laborat amb articles d'opinió en la revista Saó.

Etiquetas
stats