Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Sindicats i Govern valencià es manifesten junts contra la precarietat laboral i per la pujada de salaris

Pancarta dels sindicats en el Primer de Maig, a València.

elDiariocv

Els secretaris generals d'UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO PV, Arturo León, al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta, Mónica Oltra, i diversos membres del Consell han participat aquest dimarts en la manifestació del Primer de maig pels carrers de València en protesta per la precarietat laboral i en reivindicació de majors salaris i pensions dignes.

Sota el lema “Temps de guanyar. Igualtat. Millor ocupació. Majors salaris. Pensions dignes”, la pancarta conjunta de tots dos sindicats ha encapçalat la marxa pels carrers de València, amb els seus dirigents al capdavant, en un ambient festiu, en el qual no han faltat crítiques contra la sentència de 'La Manada', amb cartells en els quals es llegia: “No és no”, “Nosaltres som la manada” o “Jo sí et crec”.

El secretari general de la UGT-PV, Ismael Sáez, ha denunciat que els treballadors estan “penalitzats” per una reforma laboral que “fa impossible que els salaris cresquen” i ha reivindicat a les patronals que siguen “receptives” i reconeguen “el sacrifici” dels treballadors en els convenis col·lectius.

El seu homòleg de CCOO-PV, Arturo León, ha demanat a les organitzacions empresarials i al Govern que siguen “sensibles” a les seues propostes “justes i raonables per a canviar la precarietat laboral” o en cas contrari, “hi haurà contestació general en el carrer” i ha defensat el camí cap a “la recuperació de drets i el canvi de model productiu”.

Tant Oltra com Puig ha assegurat abans d'iniciar la marxa que es tracta d'un dia “festiu i reivindicatiu” i segons el president, estan “molt lluny” de la plena ocupació, per la qual cosa la reivindicació i els sindicats són “absolutament necessaris”.

Etiquetas
stats