eldiario.es

Menú

El govern valencià ven dos dels tres cotxes oficials de Francisco Camps que ha subhastat

La licitació d'un tercer vehicle queda deserta i s'envien a la ferralla un vehicle blindat que va comprar Eduardo Zaplana i un altre cotxe d'alta gamma

- PUBLICIDAD -
El coche oficial blindado de Zaplana que se ha enviado a la chatarra.

El cotxe oficial blindat de Zaplana que s'ha enviat a la ferralla.

Dos dels tres cotxes oficials d'alta gamma que va usar Francisco Camps, del PP, quan era president de la Generalitat Valenciana han sigut venuts en la subhasta celebrada aquest dissabte. La licitació d'un altre ha quedat deserta. En la mateixa subhasta s'han venut uns altres tres vehicles oficials de gamma més baixa.

L'Audi A8 comprat el 2005 i que Camps va utilitzar com a cotxe oficial s'ha venut pel preu d'eixida, 5.000 euros, mentre el segon, un Audi A4 que eixia a subhasta per 4.000 euros, s'ha adjudicat per 4.600 euros. Un Audi A6 comprat el 2006 que se subhastava per un mínim de 10.000 euros ha quedat desert.

En la mateixa subhasta s'han venut uns altres tres vehicles oficials Ford per 1.400, 1.300 i 1.350 euros. La Generalitat Valenciana ha informat que, en conjunt, els vehicles s'han venut per un 18% més que el preu d'eixida. El govern autonòmic ha recuperat, així, 13.650 euros en aqueixa subhasta de cotxes oficials.

El cotxe oficial blindat que va usar Eduardo Zaplana quan era president de la Generalitat, un Audi A8, així com un altre Audi A4, s'han enviat a la ferralla perquè costava més la seua reparació que posar-los a punt per a la seua venda.

“Amb aquesta subhasta, posem punt final a una etapa de fastos i ostentació que es pagava amb els diners de tots els valencians. Ja no hi haurà més vehicles de gran luxe per a alts càrrecs amb un cost desorbitat per a les arques públiques. La nostra prioritat és la moderació en aquest tipus de despeses i administrar amb responsabilitat els recursos públics”, ha assenyalat la directora general de Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, Empar Martínez Bonafé.

La directora general ha afegit: “Els vehicles de la subhasta representen el naufragi de la política dels anteriors governs de la Generalitat, que van gestionar irresponsablement els recursos públics de tots els valencians, gastant i balafiant sense control els diners de tots, endeutant-se sense pensar en les generacions futures i tirant amb pólvora de rei mentre abocaven a la Generalitat a la ruïna i la Comunitat Valenciana, més enllà dels deliris de grandesa i les fotos a colp de talonari per a guanyar eleccions, s'empobria. És el patètic final d'una època que cal deixar arrere i la nostra obligació ara és mirar cap a endavant, retornar la decència i l'ètica a la política, i gestionar amb prudència els recursos públics i el patrimoni de la Generalitat, perquè som conscients que no són nostres, sinó que els ciutadans els han posat en les nostres mans perquè els gestionem amb sentit comú i amb responsabilitat”.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha