Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Dues assassinades a Llíria a tirs per l'exparella d'una de les víctimes

Una unitat del Samu s'ha desplaçat a Llíria després del succés.

elDiariocv

Dues dones han mort aquest diumenge a Llíria a causa dels trets pressumptament realitzats per l'exparella d'una d'elles. L'agressor s'han entregat poc després del succés. Segons l'alcalde de la localitat, Manuel Civera, les han matat “d'un tir a bocaterrosa”. Les víctimes portaven un menor de tres o quatre anys quan han sigut tirotejades. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del xiquet en arribar al lloc del succés. Segons les primeres informacions, les mortes són mare i filla. L'agressor havia estat parella d'una d'elles i tindria una ordre d'allunyament.

Fonts de la Generalitat confirmaren el succés i el desplaçament al lloc dels fets d'una unitat del Samu. La Guàrdia Civil confirmà la mort d'ambdues dones per arma de foc i assenyalà que s'han iniciat les investigacions per tal d'esclarir el succés.

El crim es produí cap a les 17.00 quan un home baixà d'un automòbil, s'acostà a les dues dones i va obrir foc. Tot seguit, va fugir en el mateix cotxe. Els agents localitzaren poc després del succés el vehicle. Posteriorment, el pressumpte homicida s'ha entregat a les forces de l'ordre.

Amb aquestes dues morts, ja són una desena les dones mortes a causa d'agressions masclistes durant aquest any a la Comunitat Valenciana.

Etiquetas
stats