Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Segona jornada de música en valencià al Teatre Principal

Imatge d'una actuació al teatre Principal.

elDiariocv

La música en valencià torna al Teatre Principal. La sala ha preparat un concert antològic de la música en valencià, Cantem valencià, veus i cants del País Valencià, que aquest divendres celebrarà la segona jornada.

Hi actuaran artistes de diferents generacions que intercanviaran i faran versions de les seues pròpies cançons, mesclant estils. Entre les participants hi ha Sva-ters, Andreu Valor, Joan Amèric, Carraixet, Mara Aranda, Rafel Arnal, el Cor de l’Eliana, La Gossa Sorda, Josep Aparici ‘Apa’, Aitana Ferrer, Ina Martí, Rafa Xambó i Musicants.

El director artístic del concert, Lluís Miquel Campos, ha explicat que la idea va nàixer fa uns quants mesos per a fer “un espectacle sobre la ‘cançó’ que explique d’on venim, amb la intenció de fer una mica de memòria i obrir les portes a les últimes generacions i grups que han triat el valencià com a mitjà d’expressió”. El concert es gravarà en vídeo i s’emetrà en la nova Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), segons ha anunciat Abel Guarinos.

Etiquetas
stats