Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura en Catalunya y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Pedro Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

La programació de l’Escalante es trasllada al Teatre Musical

Sala Escalante

Laura Martínez

La programació de l’Escalante es trasllada al Cabanyal. Arran del tancament forçós anunciat dimecres per la Diputació, a causa de notables deficiències estructurals assenyalades en un informe, la diputada encarregada del Teatre, Rosa Pérez, es traslladarà al teatre El Musical.

La corporació provincial va rebre ahir un estudi dels arquitectes de la Diputació en què s’alertava de les deficiències que patia al teatre, fruit d’“anys de deixadesa” en la cura i el manteniment. Unes quantes bigues i la graderia de butaques suposaven un risc per als visitants i, segons l’informe, necessitaven reparació.

Pérez Garijo, en un comunicat, ha lamentat que “el tancament de la sala ens ve determinat en el millor moment que travessava l’Escalante, amb les millors xifres d’ocupació des de feia anys, amb una quota de cobertura del 100%”. No obstant això, ha comunicat la diputada, que han mantingut una reunió amb la regidora de Cultura, Maria Oliver i el seu assessor “que han mostrat en tot moment una disposició molt bona a col·laborar amb nosaltres”.

El trasllat es produirà per a iniciar amb normalitat la temporada, que comença el 17 d’octubre amb Les aventures de Tom Sawyer, i es mantindrà fins que acaben les obres de rehabilitació.

Etiquetas
stats