Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Els taxistes de València suspenen “temporalment” la vaga fins el mes de setembre

Un moment de la reunió mantinguda per Ábalos amb els representants dels taxistes a València

EFE

València —

0

Els taxistes de València han decidit “suspendre temporalment les mobilitzacions” que els han mantingut en vaga indefinida des de principis de setmana i han assenyalat que al setembre tornaran a analitzar la situació en funció del compromís adoptat pel Govern nacional.

El president de la Federació Sindical del Taxi de València, Ferran del Molino, ha informat a Efe que els taxistes de València no han parlat de “desconvocatoria” de la vaga, sinó de “suspensió temporal” i ha reconegut que hi ha hagut “moltes discrepàncies” sobre la decisió.

Finalment, han advocat per “acceptar el que ha decidit la unitat nacional” perquè “el millor és mantindre la unitat”, segons ha explicat Del Molino.

València segueix els passos de Madrid, Barcelona i Cantàbria, que han desconvocat la vaga després de la Conferència Nacional de Transport, celebrada a Madrid, i en la qual el ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha proposat a les Comunitats Autònomes un nou marc normatiu.

Aquestes normes estaran llestes al setembre per a habilitar a aquelles Comunitats que ho desitgen capacitat reguladora en matèria de llicències VTC.

Del Molino ha advertit que al setembre analitzaran “el que posa el text que habilita les competències” i llavors pensaran si tornen les mobilitzacions.

Etiquetas
stats