Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El jutge decreta presó incondicional per als dos detinguts per la violació d'una jove en la discoteca Indiana de València

Agents de la Policia Nacional

elDiariocv

Valencia —

0

Dos joves de 22 i 25 anys han sigut detinguts per la seua presumpta participació en una violació en grup a una xica en els lavabos d'una discoteca de València. Després d'escoltar-los en declaració, el jutge ha decretar presó incondicional per als dos per agressió sexual.

Segons ha avançat À Punt els fets es van produir la matinada del passat diumenge 29 de setembre en el local d'oci Indiana, quan -segons relata la víctima- quatre joves van entrar en el lavabo de xiques, la van traure per força i la van ficar en el de xics. Després d'això dos dels xics van eixir i els altres dos van consumar la violació.

La jove afirma que el personal de la discoteca no la va atendre malgrat els plors que proferia en els lavabos. Després d'això va denunciar el cas a la policia i els dos joves van ser detinguts instants després.

La víctima va necessitar atenció sanitària i va ser traslladada a un hospital. Des de la policia no es descarta la detenció dels altres dos presumptes col·laboradors de la violació.

Etiquetas
stats