Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

“València és granota”

Un moment de la recepció al Llevant UE a l'ajuntament de València

EFE

València —

El Llevant ha tancat aquest dimarts els festejos per l'ascens a Primera Divisió, aconseguit dissabte passat, amb la visita a la Basílica de la Verge dels Desemparats i a l'Ajuntament de València, on la plantilla va ser aclamada per uns dos mil seguidors.

L'expedició del Llevant va partir des de l'estadi Ciutat de València al voltant de les 18:30 hores i després d'un breu recorregut per alguns carrers de la ciutat l'autobús descapotable que traslladava a l'equip es va detenir en la Plaça de la Reina.

Els futbolistes del Llevant, membres del cos tècnic i del club van acudir a peu a la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, on van realitzar la tradicional ofrena a la Patrona de València i els esperaven prop de mil afeccionats.

Els seguidors presents en la plaça han victorejat i aplaudit a la major part dels jugadors, si bé han dedicat especial atenció al seu entrenador, José Ramón López Muñiz.

Posteriorment, la comitiva del Llevant, ja passades les vuit de la vesprada, es va desplaçar fins a l'Ajuntament on van ser rebudes per l'alcaldessa en funcions, Sandra Gómez, la regidora d'Esports, Maite Girau, i la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra.

En el trajecte entre un punt i un altre els aficionats que acompanyaven a la comitiva llevantinista no van deixar de festejar amb els seus càntics entre els quals destacava el de “se sent, es nota, València és granota”.

Ja en la Plaça de l'Ajuntament, uns dos mil aficionats del Llevant han seguit amb la celebració amb la plantilla i el cos tècnic i han acomiadat a l'equip que dissabte passat va aconseguir el cinquè ascens a Primera Divisió en la història del club valencià.

Des del balcó de l'ajuntament, Pedro López, capità de l'equip, es va dirigir als seguidors. “No sé quantes vegades us hem donats les gràcies ni quantes vegades vos les hem de donar després que l'any passat caiguérem, però ens hem alçat i us hem de donar l'enhorabona a tots vosaltres”, ha dit.

Durant l'estada en el consistori valencià, el Llevant li ha lliurat una samarreta commemorativa a Sandra Gómez amb la inscripció en el dors de Ajuntament de València.

El president del Llevant, Quico Català, ha dit en els parlaments que feia “molt de temps” que no anaven a l'ajuntament però que “la pròxima vegada que vinguem serà amb títols”, mentre que Muñiz ha manifestat que espera que l'any que ve l'afició se senta orgullosa del treball de l'equip.

L'anècdota de l'acte s'ha produït quan el futbolista Rubén García ha dit: “Sempre he volgut dir des del balcó: 'senyor pirotècnic pot començar la mascletà”, frase que dóna inici a cada mascletà durant les festes de les Falles, i el pirotècnic ha fet cas i s'ha precipitat ja que estava prevista per al final de l'acte.

A la conclusió dels actes festius, que s'han tancat amb un castell de focs artificials, la plantilla i el cos tècnic s'han desplaçat a un restaurant de la ciutat per a celebrar l'èxit aconseguit dissabte passat.

Etiquetas
stats