eldiario.es

9

Les màquines s'engulen l'horta de València i una alqueria històrica per l'ampliació de la V-21

Una de desena de persones de diferents col\·lectives acampa al costat del 'Forn de Barraca' a manera de protesta simbòlica pels treballs d'ampliació de l'autovia

Les obres del tercer carril de la V-21, que afecten una extensió de 4,5 quilòmetres d'aquesta via, arrasaran 80.000 metres quadrats d'horta

Un grupo de activistas protesta junto a la alqueria que va a ser desmantelado

Un grup d'activistes protesta al costat de l'alqueria que serà desmantellada.

"Estem realitzant una resistència simbòlica per a visibilitzar la defensa de l'horta productiva i que és innecessari gastar un munt de diners públics en aquestes obres d'ampliació d'una carretera que només portaran més cotxes i més contaminació".

Un camión de la empresa que va a realizar el derribo frente al inmueble

Un camió de l'empresa que va a dur a terme l'enderroc davant l'alqueria.

Així ha explicat Datxu Peris els motius pels quals vuit persones de diferents col·lectius com a Ecologistes en Acció o Per l'Horta han acampat al costat de l'històric 'forn de Barraca', situat en l'horta de Vera (Alboraia).

Les obres d'ampliació de l'autovia V-21 implicaran l'enderrocament d'aquest immoble, després d'expropiar als seus propietaris, els quals havien viscut i treballat durant tota la seua vida en aquesta casa.

Els operaris han començat aquest dimecres a buidar-la i a eliminar els elements contaminants i procediran al seu enderrocament en les pròximes hores.

Un coche de la Guardia Civil en la alquería

Un cotxe de la Guàrdia Civil en l'alqueria 'Forn de Barraca'

Segons Datxu, seguiran acampats per a oposar-se a l'enderrocament mentre puguen, encara que són conscients que no podran parar-lo: "Volem també acompanyar a la família que ha estat vivint tota la vida perquè vegen que no estan sols", ha explicat.

Les obres del tercer carril de la V-21, que afecten una extensió de 4,5 quilòmetres d'aquesta via, arrasaran 80.000 metres quadrats d'horta.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha