eldiario.es

9

Antoine Diot: “Em reconec en els valors del València Basket”

El base francés jugarà dos anys més amb l'equip taronja

El base francés Antoine Diot jugarà dos anys més amb l'equip taronja.

El base francés Antoine Diot jugarà dos anys més amb l'equip taronja.

València Basket i Antoine Diot han presentat en societat l'acord de renovació per dos temporades en les instal·lacions d'Atmosfera Sport en Silla. Segons un comunicat del club, el base francés ha mencionat que "estic molt content de renovar ací, m'agrada tot, el, club, els aficionats, el menjar, el sol, així que estic molt content, València és la meua família".

Sobre la raó principal de la renovació, "m'encanta estar ací, està la part esportiva i la personal i les dos són genials, adore estar ací, la meua xicota adora estar ací i he trobat un gran equilibre entre la vida i l'esport i açò és molt important per a mi. M'agrada estar ací, m'agrada este club, la seua humilitat, i té valors en què em reconec, i per això vaig firmar i per això estic molt content d'estar ací".

El president de València Basket, Vicente Solá: "Antoine Diot estarà amb nosaltres fins a 2019, dos anys més en els que esperem que continue mostrant la seua màgia davant de la Fonteta".

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha