eldiario.es

9

Els participants en el 2º Campus de l'Esforç de València Basket visiten la Fonteta

Els xiquets i xiquetes han pogut veure les fotografies de les 30 plantilles i dels moments més significatius de la història de l'entitat

Els participants en el 2º Campus de l'Esforç de València Basket visiten la Fonteta.

Els participants en el 2º Campus de l'Esforç de València Basket visiten la Fonteta.

Cinquanta dels xics i xiques participants en la segona edició del Campus de l'Esforç de València Basket  acompanyats pels seus familiars, van gaudir d'una de les recompenses associades a la seua presència el passat estiu en el Campus: una visita guiada per a conéixer l'exterior i l'interior de la Fonteta, entrant fins i tot a espais que no són d'accés habitual per al públic.

El punt de partit ha sigut la renovada Llotja VIP de la Fonteta, en el qual després de recórrer la nova planta inferior, el grup ha pujat a les vitrines per a poder veure els quatre trofeus dels títols del València Basket: la Copa del Rei del 98 i les Eurocups de 2003, 2010 i 2014. La nostra simpàtica mascota Pam es va unir a l'expedició per a realitzar un passeig per l'anell de distribució i conéixer la botiga i els diferents espais d'animació que hi ha en ell.

Després d'açò, els xiquets i xiquetes han pogut accedir a un dels llocs més privats del pavelló, el vestuari del primer equip del València Basket, en el qual han pogut fotografiar-se en les taquilles dels seus jugadors favorits. I a través del túnel de vestuaris, preparats per a saltar al parquet de la Fonteta en el qual els joves van poder llançar uns tirs en l'escenari dels partits de l'equip taronja abans de posar per a una multitudinària foto de grup.

Segons un comunicat del club, la visita guiada ha acabat en la Sala de Premsa de la Fonteta, on els xiquets i xiquetes han pogut veure les fotografies de les 30 plantilles i dels moments més significatius de la història de l'entitat, a més de contemplar la projecció de dos vídeos i poder fotografiar-se en la taula en la qual es realitzen les compareixences de premsa. I després del recorregut, el berenar ja els estava esperant en el punt inicial, la Llotja VIP de la Fonteta, per a posar el colofó a una experiència que premia el treball acadèmic dels estudiants per a entrar en el Campus de l'Esforç de València Basket i Bankia molt més enllà de la setmana a l'estiu en la qual es desenvolupa esta activitat.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha