Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Projecte One Team: “Gràcies al bàsquet estem molt units tots”

Un entrenament del projecte One Team a València.

En l'octava sessió de la quinta edició de l'One Team, és el moment de conéixer a Tina, un exemple de com algú que va ser ajudada pel Projecte Hedra, passa a exercir d'ajudant com a voluntària.

Tina va passar d'ajudada a voluntària, i no oblida les seues arrels “sempre estaré agraïda amb ells, per l'ajuda que m'han brindat a mi i la que li estan brindant a altres persones”. I ara, és el seu torn d'exercir com a voluntària, “m’agrada ajudar als altres, i tampoc volia separar-me dels meus companys del grup”.

Tina es veu reflectida en els seus companys, perquè ella va començar d'una forma semblant, “jo des de fora no veig que tinguen el comportament que jo tenia però sí un poco”, i valora la labor del Projecte Hedra, “són com un pilar perquè no pensen que estan sols en açò, que tenen gent que li ajuda”.

Com és capaç d'ajudar-los Tina? “Sempre els dic que confien en els altres, si fallen no els van a criticar, els van a recolzar, els van a corregir, però per a bé”. Si a açò li afegim al bàsquet, la mescla és perfecta, “a mi la veritat és que em pareix molt bona idea, gràcies al bàsquet estem molt units tots”.

Deu sessions, un objectiu

Este projecte “One Team V”, segons un comunicat del València Basket, té planificades deu sessions d'entrenament que es desenvoluparan els dijous fins als primers dies del mes de febrer. Amb elles, es busca que els participants visquen experiències positives i desenvolupen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral. Tot això a través de l'aprenentatge dels conceptes bàsics d'un esport col·lectiu com el bàsquet, que ajudarà als participants a conéixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, usar l'esport com a fórmula de desenvolupen personal i canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

Van Rossom i Sikma, ambaixadors One Team

Dins del desenvolupament d'este projecte amb Caritas, està planificada per al mes de gener l'habitual visita dels Ambaixadors One Team per a participar durant una vesprada en una sessió d'entrenament amb els jóvens que atendran les sessions del programa. Per quarta temporada i implicat en este projecte des del principi, el segon capità Sam Van Rossom es manté com “One Team Ambassador”. Repetix com el seu company de viatge l'ala-pívot Luke Sikma, que continuarà mantenint esta tasca de representar al València Basket dins del programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats