eldiario.es

9

El Triple Solidari aporta 31.150 euros per al bàsquet base de València Basket

Des de fa tres temporades, i dins del programa "Més que un Triple",  es converteix l'encert des de la línia de tres punts en ajuda per a la Fundació València Basquet 2000

El Triple Solidari de Bankia aporta 31.150 euros per al bàsquet base de Valencia Basket

El Triple Solidari de Bankia aporta 31.150 euros per al bàsquet base de Valencia Basket

Els 617 triples anotats per València Basket durant la temporada 2016-17 i els tres encerts amb valor doble des del centre del camp de les edicions especials del 'Triple Solidari amb Llegendes' han fet créixer fins als 31.150 euros la quantitat que Bankia donarà per a formar als entrenadors de L'Alqueria del Basket. Una xifra que marca un nou rècord des que esta iniciativa es va posar en marxa en 2015, segons un comunicat del club.

Des de fa tres temporades, i dins del programa "Més que un Triple", el 'Triple Solidari de Bankia' converteix l'encert des de la línia de tres punts en ajuda per a la Fundació València Basquet 2000. En concret, per cada triple convertit per l'equip taronja en els seus partits oficials, Bankia aporta 50€ destinats a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC. I dobla la seua donació fins als 100 euros per cada encert des del centre del camp en el 'Triple Solidari amb Llegendes'. En les quatre edicions d'esta temporada, han provat sort des de la meitat de la pista huit usuaris de la targeta Bankia-València Basket Club i alguns dels exjugadores més significatius de la història del Club com Carlos Gallén, Sergio Coterón, Paco Pallardó i José Luis Maluenda.

Des que esta iniciativa es va posar en marxa, Bankia ha donat a l'Escola i Planter de la Fundació del València Basket Club una xifra que segueix pujant de manera decidida. En concret, els triples del València Basket en les tres últimes temporades s'han convertit en 86.050 euros que s'inverteixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L'Alqueria del Basket.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha