eldiario.es

9

Valencia Basket llança la II Edició de l’Escola d’Estiu

Una activitat destinada a xiquets d'entre 6 i 16 anys que es celebrarà durant cadascuna de les quatre setmanes del mes de juliol

València Basket ha presentat la segona edició de l'Escola d'Estiu

València Basket ha presentat la segona edició de l'Escola d'Estiu

València Basket ha presentat la segona edició de l'Escola d'Estiu, una activitat destinada a xiquets d'entre 6 i 16 anys que es celebrarà durant cadascuna de les quatre setmanes del mes de juliol en el Sport Center Iale de L'Eliana. La inscripció és molt flexible, siga per setmanes, dies solts, matins o dies complets, segons un comunicat del club.

Matins i vesprades d'activitats

Cada dia d'estada en l'Escola d'Estiu estarà ple d'activitats. Als matins, arribada entre les 8.30 i les 9 hores amb entrenament de bàsquet, esmorzar, activitat multiesport i concursos. A les vesprades, descansos amb possibilitat de cinema, entrenament de bàsquet, berenar, activitat multiesport per a la recollida a les 19 hores de la vesprada.

Adaptats a cada necessitat

Valencia Basket ofereix la possibilitat d'adaptar-te a les necessitats de cada assistent, podent contractar dies solts, només matins o dies complets, o bé setmanes senceres. Tota una setmana eixirà per 125 euros, i en cas que només siguen tots els matins, 55 euros. També es poden contractar dies complets a raó de 30 euros el dia complet i de 14 euros cada matí solt.

Tot el mes de juliol

L'activitat es durà a terme durant tot el mes de juliol, en les setmanes del 3 al 7, del 10 al 14, del 17 al 21 i del 24 al 28.

Més informació ací, a la web del club.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha